Početna strana > Hleb, testenina i musli

Proteinske pločice bez brašna - kurkuma

Cena: 780.00 rsd
po kilogramu proizvoda
Samo u maloprodaji
Šifra: 1319004
Robna marka: Biobella
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

Proteinske pločice bez brašna - žute, sa kurkumom.

zemlja porekla: Srbija

• svojstva:
Žute proteinske pločice energetski su najbogatije, ali kao i ostale pločice imaju mali procenat prostih šećera i zasićenih masti, a visok procenat belančevina. Jedinstvene su po kurkumi koju sadrže, a susam im daje dodatne zdravstvene dobrobiti. Kukruma, jedna je od najzdravijih namirnica, pripada porodici đumbira. Kurkuma ima proiv-zapaljensko, antioksidativno dejstvo a posebno je zanimljivo njeno neuroprotektivno dejstvo. Studije su pokazale da aktivni sastojak kukrume nalazi svoj put do mozga gde skuplja slobodne radikale sprečavajući neurodegenerativne procese. Za bistar um preporučujemo žute proteinske pločice sa namazom od maslina i svežim krastavcem.

Reci susam za zdrave kosti
Da li ste znali da je susam odličan izvor kalcijuma, fosfora i cinka, ukratko svega što vam treba za zdrave kosti? Iako možda ne izgledaju preterano aktivno kosti imaju veoma živahan metabolizam. Kosti se svakodnevno prilagođavaju vašim pokretima, hodanju i vežbanju. U tom metabolizmu one stalno otpuštaju i preuzimaju kalcijum i fosfor. Ovakvim praženjenjem i punjenjem, najintenzivnije tokom detinjstva ali i kasnije tokom celog života, kosti jačaju i ostaju pune i zdrave. Susam je jedan od najboljih izvora minerala za vegane i vrlo je važan u prevenciji pa i terapiji osteoporoze.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.