Početna strana > Osnovne namirnice

Raženo brašno (mleveno na mlinskom kamenu) 1 kg

Cena: 82.00  63.00  rsd
Šifra: 0412004
Robna marka: Svet brašna
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 1 kg

Ražano brašno T-1250 mleveno na mlinskom kamenu.


zemlja porekla: Srbija
 

za one koji žele da znaju više:
Februara 2004. godine u Zrenjaninskom progradskom naselju Mužlja registrovan je mlin "Cvet Brašna" d.o.o. U ovom mlinu zrna pšenice, kukuruza, raža, ječma i  ovsa melju se na prirodnom kamenu. Mlinovi u mlinu "Cvet Brašna" d.o.o. koriste električnu energiju, a sve ostalo je potpuno tradicionalan način dobijanja brašna na kamenu. Brašno dobijeno na ovaj način mnogo je kvalitetnije od brašna proizvedenog u najmodernijim industrijskim pogonima. Brašno na ovaj način ne gubi na svom kvalitetu, odnosno ne gubi na proteinima i mastima.
Kapacitet ovog pogona, obzirom na to da je ovo tradicionalan način dobijanja brašna na kamenu, nije velik, ali mlinovi rade 24h na dan i proizvodnja ovog mlina je dovoljna da podmiri sve potrebe tržišta i potrošnje.
"Cvet Brašna" tokom 2015. g. menja naziv u "Svet Brašna".

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.