Početna strana > Osnovne namirnice

Raženo brašno (organski proizvod) 1 kg

Cena: 200.00 rsd
Šifra: 0412003
Robna marka: Bio farma Mamužić
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 1 kg

Raženo brašno iz organske proizvodnje.

zemlja porekla: Srbija

podaci o organskom sertifikatu:
Ovo je organski sertifikovan proizvod.
Broj sertifikata: JM-13/11-LJU-SRB-1
Kontrolna (sertifikaciona) organizacija: Organic control system
Kliknite ovde ukoliko želite da saznate šta je to organska proizvodnja.
Više podataka o domaćim gazdinstvima od kojih za Vas nabavljamo organske proizvode pročitajte ovde.

•za one koji žele da znaju više:
Porodična bio farma Mamužić iz sela Ljutova bavi se sertifikovanom organskom proizvodnjom: žitarica, mahunarki, povrća (peršun, šargarepa, paprika, kupus, kelj, grašak, krompir, crni luk, karfiol, brokoli, začinska i konzumna paprika - babura i ajvaruša). Specijaliteti ovog bio gazdinstva su: prerada žitarica (pšenica, ječam, ovas, raž, kukuruz), ljuštenje i mlevanje (vodenički kamen) i proizvodnja integralnog brašna (oljušteni proso, raž, suncokret, pšenica, kukuruz, raž, ovas, ječam).

Organska proizvodnja je od 2001. godine započeta na porodičnom imanju na jednom hektaru, 2003. godine započeta je organska proizvodnja na preostalih 18 hektara. Prelazni period i sertifikat za proizvodnju i preradu organskih proizvoda stečen je u 2005. i 2006. godini kod ovlašćene sertifikovane kuće Organica iz Subotice, preko koje je dobijen i međunarodni sertifikat za organsku proizvodnju Control Hungary za preradu i proizvodnju na 19 hektara. Trenutno porodica Mamužić poseduje sertifikat za 2008. godinu sertrifkacione grupe SGS.

Na salašu rade Josip Mamužić, supruga Ruža, deca Tanja i Filip i baka Jelena, povremeno se angražuju tri sezonska radnika.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.