Početna strana > Kozmetika i higijena

Ružina vodica 60 ml

Cena: 288.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 3839002
Robna marka: Boreal
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 60 ml

Ružina vodica.

•lekovita svojstva:
Ružina vodica je: idealno sredstvo za čišćenje kože lica, blag antiseptik, 100% prirodan tonik za kožu, savršen parfem za tople, letnje dane.

Sahul ružina vodica: vlaži, revitališe, popravlja teksturu kože lica i može da se meša sa različitim supstancama radi dobijanja mirisnih krema naročito pogodnih za suvu, zrelu i osetljivu kožu.

savet:
Pomešajte je sa vašom maskom za lice kako biste pojačali tonično delovanje, ili uklonite ostatke maske koristeći vatu natopljenu ružinom vodicom kako biste obezbedili prirodnu svežinu i smirujući parfem tokom dana.

za one koji žele da znaju više:
Ružina vodica je tečni ostatak koji nastaje prilikom dobijanja ružinog ulja. Upotrebljava se od davnina, a na Zapadu su još uvek sačuvani recepti ranih Rimljana i slavnog arapskog doktora Avicene.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.