Sastojci

  • 1 tikvica,
  • 1 plavi patlidžan,
  • 1 šolja crne kinoe treba da se skuva prohladi,
  • 1.5 šolja naseckanog bosiljka,
  • pola šolje feta sira (možete koristiti i tofu, dimljeni ili svileni tofu),
  • 1/2 šolje pinjola ili nekog drugog koštunjavog voća
    Preliv:
  • 1/4 čaše ekstra devičanskog maslinovog ulja,
  • 2 kašike soka limuna,
  • 1 kašika balzamskog sirća,
  • 1 kašičica naseckanog belog luka,
  • 1/2 kašičice senfa,
  • 1/2 kašičice šećera ili meda.
Prepare Time
Način pripreme:
Izgrilujte povrće - tikvice i plavi patlidžan. Stavite da se prohladi, pa naseckajte. Pomešajte kinou i grilovano povrće, dodajte bosiljak, feta sir, stavite preliv i lepo promešajte. Na kraju pospite pinjole, još malo feta sira i bosiiljka.
Potrebne sastojke možete da kupite u našoj internet prodavnici:
Sveže organsko povrće
Crna kinoa (organski proizvod) 200 gr
Dimljeni tofu sir
Pinjoli
Maslinova ulja
Sok od limuna (organski proizvod) 200 ml
Balzamsko sirće
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.