Početna strana > Kozmetika i higijena

Sapun sa magarećim mlekom 165 gr

Cena: 510.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1208003
Robna marka: Hedera Vita
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:
pakovanje od 165 gr

Sapun sa magarećim mlekom. Ručna izrada.
 
zemlja porekla: Srbija
 
• sastav:
Magareće mleko, kokosovo ulje, palmino ulje, ši maslac, ulje makadamije, NaOH, vitamin E, glina.
 
• svojstva:
Dejstvo magarećeg mleka na kožu je višestruko. Po svom sastavu ovo mleko je najsličnije majčinom mleku i kao takvo ne izaziva nikakve alergijske reakcije. Sadrži masne kiseline, vitamine, mineralne soli, znatnu količinu proteina imunoglobulina. Zahvaljujući takvom sastavu ovo mleko je odlično za negu kože, protiv bora i zapravo je prirodni zatezač kože. Od davnina je korišćeno kao lek za zarastanje rana. Mineralne soli u magarećem mleku omogzućavaju koži da bude čista, oslobađajući je mrtvih ćelija i tako ostavljajući prostor za jaše dejstvo korisnih sastojaka u dubinskim slojevima kože. Lipidi obezbeđuju koži dobru ishranjenost i upijanje vitamina, povećavaju elastičnost i služe kao prevencija ekcema i psorijaze.
 
• za one koji žele da znaju više:
Proizvođač ovog sapuna je Hedera vita d.o.o. iz Loznice. 
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.