Početna strana > Kozmetika i higijena > Nega lica

Serum za predeo oko očiju (organski proizvod) 150 ml

Cena: 3230.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1206049
Robna marka: Natural remedies
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 150 ml

Serum za predeo oko očiju. Proizvedeno u skladu sa principima Bahovih kapi i po najvišim ekološkim standardima, od organskih sastojaka, bez proizvoda životinjskog porekla i bez testiranja na životinjama.

zemlja porekla: Italija

• svojstva:
Posebno formulisano za super osetljivi predeo oko očiju sa osnovom 100 %  prirodnih aktivnih sastojaka. Ciljevi su linije i labavljenje predela oko očiju , kao i opšti znaci umora . Delikatno vlaži , revitalizuje i ispravlja kožu u izražajnoj zoni. Konture očiju su preporođene , postaju kompaktnije i dobijaju novu blistavost .

Uputstvo za upotrebu : naneti malu količinu oko očiju , i na kapcima i masirati mekano u  malim krugovima .
Upozorenje : Moguce razlike u boji proizvoda su uzrokovane isključivo njihovim prirodnim sastojcima.

Formulisano prema Dr Edvard Bahovim originalnim uputstvima i uz korišćenje tinktura najboljeg kvaliteta. Koža je naš zaštitni omotač i naš kontakt sa spoljnim svetom. Ona vrlo jasno odražava naše unutrašnje stanje jer postoji jaka veza između psihe i kože. Osećaji poput ljutnje, straha, srama, nelagode, koje bi možda hteli da sakrijemo od ostatka sveta – ili baš u slučaju kada ih želimo sakriti - se uvek na kraju pokažu na našoj koži u obliku kožnih poteškoća ili čak bolesti.

Mnoge dermatološke bolesti se mogu delimično, ili u potpunosti, povezati s određenim psihološkim konfliktima kroz koje prolazimo, a koji se mogu izraziti jedino kroz kožu. Za neke kožne bolesti već je dugo vremena prepoznat i prihvaćen psihološki uzrok – na primjer urtikarija, atopijski dermatitis, psorijaza, akne.

Zato je važno slušati svoju kožu jer nam ona puno govori o našim osećajima. Ako imate problematičnu kožu, razmislite da li imate neke nerazrešene odnose, frustracije, ljutnju ili razočaranje koja Vas prati već godinama; uopšteno  neke loše osećaje koje pokušavate zakopati duboko u sebi. Stanje Vaše kože posmatrajte iz drugog ugla: kao upozorenje da nešto nije u redu i priliku da poradite na sebi i razrešite taj duboki problem.

Cvetne esencije i biljni ekstrakti  deluju holistički, ne samo na naše fizičko telo, nego i na naš um, duh i emocije. Njihovo energetsko delovanje je uvek prisutno, bez obzira da li nanosite kremu na lice koja sadrži medicinsku verbenu, ili čak ako koristite parfem spravljen od cvetnih ekstrakata.

Bahovi cvetovi su razređenja cvetnih esencija koje je razvio  1930 god. engleski lekar Edvard Bah. Bahova cvetna linija je zamišljena da bi obnovila harmoniju promenjenom stanju  osećanja i da olakša, potpuno prirodno, stanje blagostanja i psihofizičke ravnoteže. Dr Bah je shvatio da smo mi žrtve efekta disharmonije , kao što su loše raspoloženje i negativne misli, koji napadaju naše telo lišavajući nas prirodne vitalnosti koja je suština dobrog i dugovečnog života . Korišćenjem ove organske BioEko kozmetičke linije pomažete  uspostavljanje  prirodne harmonije i otvarate  sebe prema istinskom blagostanju .

• za one koji žele da znaju više:
Karakteristike linije Bahovi cvetovi
Bahova cvetna linija sadrži i pripremljena je od  izabranih bitnih  tinktura prema tradicionalnim metodama Dr Edvarda Baha .
Organska linija Bahovi cvetovi  sadrži u ovoj liniji sledeća svojstva :
džanarika: hrabrost – energija – spontanost
crveni kesten : optimizam – dobro raspoloženje – pozitivnost
petrovac: unutrašnja radost – vedrina – samosvest
nedirak: smirenost – strpljenje – osetljivost duše

Ova linija organske kozmetike sertifikovana je ICEA sertifikatom niskog ekološkog uticaja.
100% prirodna i inovativna amino kiselina štiti : Hcl koja se koristi u ishrani - ne iritirajuća - eko kompatibilna i 100 % biorazgradiva. Odobrena od strane ECOCERT -a.
Multifunkcionalni prirodni emulgatori sa hidratantnim delovanjem dobijeni iz mlečne kiseline i korišćeni u proizvodnji hrane 100% tenzioaktivna lipoamino kiselina  i glikozidi 100% prirodni biljnog porekla i biorazgradivi .
Svi proizvodi su dermatološki testirani na odeljenju kozmetike Ferrara. Mikrobiološki testirani. Nisu testirani na životinjama. Testirani na nikl- hrom- kobalt . U potpunosti bez :  etoksilati PEG i PPG, goriva, SLES / SLS, petroleum gel / vazelin / ili različitih proizvoda petroleuma, formaldehida i njegovih različitih proizvoda, supstanci životinjskog porekla, genetski modifikovanih organizama i njihovi različitih proizvoda, silikona.

100% proizvedeno u Italiji.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.