Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Sok od kokosa, banane i limuna (organski proizvod) 500 ml

Cena: 484.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 3306005
Robna marka: Dr Antonio Martins
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 500 ml

Čisti sok od kokosa, banane i limuna (organski proizvod). Prirodno niskokalorični napitak, koji odlično hidrira organizam. Prirodni izotonik.


zemlja porekla: Nemačka

podaci o organskom sertifikatu:
Ovo je organski sertifikovan proizvod.
Broj sertifikata: 9128RS1200nl dana 08.02.2012.
Kontrolna (sertifikaciona) organizacija: RS-ORG-006
Kliknite ovde ukoliko želite da saznate šta je to organska proizvodnja.
Više podataka o domaćim gazdinstvima od kojih za Vas nabavljamo organske proizvode pročitajte ovde.

• sastojci:
Organski sok iz zelenog kokosovog oraha (Cocos nucifera). Čisti sok.
18%, acerola* 2%, sok limuna* 2%.
(* organski proizvod)

svojstva
Kokosova je voda/sok je vrlo osvježavajuća, prozirna tečnost koja se nalazi unutar mladog, zelenog kokosovog oraha. Dr. Antonio Martins Coco juice - sok od kokosa je poseban zato što se dobija putem patentiranog procesa koji osigurava da voda nikada ne dolazi u kontakt sa vazduhom ili svetlošću. Drugim rečima, ova voda/sok ,,još uvek misli da je u kokosu'' kako kažu u kompaniji Dr Antonio Martins.

Za razliku od kokosovog mleka koje se dobija mlevenjem i ceđenjem belog dela ploda kokosa, i koje je vrlo hranljivo ali i dosta kalorično kokosova voda/sok sadrži vrlo malo kalorija. Na primer, čaša kokosovog mleka sadrži i do 550 kalorija koje potiču pre svega iz masti, a čaša kokosovog soka samo 50 kalorija (koje potiču uglavnom iz male količine prirodnih šećera iz kokosa).

Takođe, kako sadrži vodu, jednostavne šećere i elektrolite (minerale) kokosov sok je neka vrsta prirodnog izotonika, sportskog napitka.

Uprkos tome što je patentirani proces dobijanja kokosove vode/soka dobro čuvana tajna, ipak je to dobra stvar, jer je iz kokosa dobijena pitka prirodna tečnost - devičanska, čista i ekološka, bez konzervansa i aditiva. Ista je kao da pijete vodu iz svežeg, napuknutog kokosa na nekoj tropskoj plaži - ali puno lakše i jednostavnije.
 

  • Kokosova voda podstiče rad bubrega, jetre i srca te poboljšava čišćenje urinarnih kanala od toksina. Nivo elektorita iz kokosove vode uravnotežuje nivo tečnosti u telu.
  • Dr Antonio Martins Coco juice - sok od kokosa osigurava organizmu prirodne, blagotvorne hranjive tvari i pospešuje vitalnost.
  • Pomaže uravnotežavanje odnosa kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i natrijuma i poboljšava bržu revitalizaciju i rehidrataciju tokom fizičkih aktivnosti.
  • Za sve osobe kojima je neophodan kalcijum, zbog razvoja i zdravlja kostiju, a ne podnose laktozu preporučuje se upravo ovaj visokovredni napitak od kokosa.
  • Dr. Antonio Martins kokosova voda pomaže pri koncentraciji i sprečava glavoblje jer telu osigrava svu potrebnu tečnost a pozitivno deluje i na nivo elektrolita u tijelu.

Dr Antonio Martins kokosova voda je:

    isključivo biljnog podrijetla
    izotonik
    bez holesterola
    bez laktoze
    bez mlečnih proteina
    bogata aminokiselinama
    bez konzervansa i boja
    iz ekološkog uzgoja

način upotrebe:
Čuvati na hladnom, suvom mestu. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 dana.
Pre upotrebe dobro promućkati.

za one koji žele da znaju više:
Dr. Antonio Martins da Cunha je specijalista sportske medicine, nutricionista i pedijatar svetskoga glasa čemu je svakako doprinelo i njegovo bavljenje medicinskim istraživanjima. Može se s punim pravom smatrati građaninom sveta s obzirom na bogato iskustvo života i rada u brojnim stranim zemljama.

Rođen u Brazilu 1955., dr. Martins je studirao medicinu u Brazilu i Engleskoj gdje je u decembru 1979. dobio i svoju lekarsku diplomu i licencu. Specijalizaciju je započeo u Bolnici za bolesnu decu (Hospital for Sick Children) u Londonu te ju nastavio u Beču u Dečjoj bolnici sv. Ane. Od 1983. do 1985. bio je zadužen za Odeljenje presađivanja koštane srži u Nacionalnom centru za rak u Rio de Janeiru, u Brazil. Po završetku specijalizacije, dr. Martins je vodio pedijatriju u King Faisal Specialist Hospital u Rijadu, Saudijska Arabija (1989.-1993.). Nakon povratka iz Saudijske Arabije, dr. Martins je otvorio svoju privatnu lekarsku praksu u Beču, Austrija. Obzirom na svoje veliko zanimanje za sport, koje gaji godinama, dr. Martins pohađa dodatnu nastavu te 1996., od strane Austrijske lekarske komore, dobija i diplomu iz sportske medicine. Nakon toga je završio dodatno obrazovanje na području nutricionizma i homeopatije.
Kako napreduje njegova karijera, dr Martins se fokusira na alternativne medicinske smerove, poput tradicionalne kineske medicine. Primenjuje tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu na nekoliko instituta. Tokijski Univerzitet dodelilo mu je doktorat 2002. godine za njegovo obrazovanje na području epidemijskih bolesti.

U saradnji s mr. Hanjrihom Šimisomtom (Henrich Chomisomt) i mr Stefanom Potikanom (Stefanom Potykanom), dr. Martins je osnovao Institut za fitness i medicinu zdravog življenja u Beču (Fachinstitut für Fitness und Lebensstilmedizin).

 

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.