Sastojci

  • Mungo pasulj,
  • kukuruz šećerac,
  • sremuš,
  • umeboši sirće,
  • morska so,
  • malo limuna.
Prepare Time
Potopite šolju mungo pasulja na oko 3 sata u hladnu vodiu Procedite vodu, dolijte novu, pa kuvajte mungo pasulj dok zrna ne počnu da se otvaraju, tj. dok ne omekšaju (oko 45 minuta). Procedite i pustite mungo pasulj u cediljci da se rashladi. Skuvajte 1-2 šolje smrznutog kukuruza šećerca, u blago posoljenoj vodi (koristite morsku so). Procedite i pustite da se kukuruz prohladi.
Operite vezu sremuša i isecite ga na tračice. Izmešajte mungo pasulj, kukuruz i sremuš, prelijte kašičicom umeboši sirćeta i malo limuna.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.