Početna strana > Dijabet > Zaslađivači

Stevija slatke kapi 100 ml

Cena: 609.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 2510012
Robna marka: Eko Solar
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 ml

Slatke kapi od stevije.

• svojstva:
,,Slatke kapi" na bazi stevije omogućavaju vam da uživate u vašim omiljenim poslasticama bez opasnosti od narušavanja zdravlja ili povećanja telesne težine.
Stevija (Stevia Rebaudiana) je zeljasta biljka iz porodice glavočika, poreklom iz Južne Amerike. Južnoamerički domoroci nazvali su je ,,list slatkog meda" zbog njenog slatkog ukusa. Listovi stevije su 40 puta slađi od šećera, dok je ekstrakt listova slađi čak i više od 300 puta.
Zaslađivač ,,Slatke kapi" potpuno je prirodan, sadrži čist ekstrakt lista stevije bez veštačkih dodataka i savršena je alternativa za osobe koje žele, ili po preporuci lekara moraju, da izbace rafinirani šećer iz svog jelovnika radi zaštite svog zdravlja.
Upotreba je veoma jednostavna - nekoliko kapi u kafu, čaj ili neki drugi napitak. Za razliku od tableta, ovaj zasladjivač je otporan na temperaturu i preko 200°C i ne karamelizuje se. Zbog toga on može da se koristi i u pripremi kolača, salata, kremova, džemova, kompota, sladoleda, palačinki i drugih poslastica. ,,Slatke kapi" vam omogućavaju da pripremate slatke, a istovremeno i zdrave obroke za sebe i svoje najbliže.
Kalorijska vrednost ,,Slatkih kapi" je - nula. Zbog toga su one odlično rešenje za sve koji vode računa o svojoj telesnoj težini.

Preporučuju se dijabetičarima, jer imaju Glikemijski indeks GI = 0 i pomažu stabilizovanju nivoa šećera u krvi. Stevija nije podložna razvoju bakterija i odlična je u prevenciji karijesa, bolesti desni i usne šupljine. Stevija ne dovodi do štetnih propratnih pojava i potpuno je bezbedna za korišćenje.
Tečni zasladjivač ,,Slatke kapi" je 30 puta sladji od šećera, tako da bočica od 100 ml zamenjuje 3 kg šećera.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.