Početna strana > Med, džem i razne poslastice

Stevijan keks sa kakaom

Cena: 734.00 rsd
po kilogramu proizvoda
Samo u maloprodaji
Šifra: 2503017
Robna marka: Slatka kuća ,,Nana''
Količina: Kg.
Ukucajte željenu težinu: 0.1, 0.2, 0.25...
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

Stevijan keks sa kakaom.

zemlja porekla: Srbija

• sastojci:
Crno pšenično brašno tip 1100, zaslađivač: stevija, biljna mast, zaslađivač: maltitol, kakao, prašak za pecivo, ovsene pahuljice, aroma.
Bez dodatog šećera.

• svojstva:
Svoj bogat ukus duguje visoko kvalitetnom kakaou. Kakao podstiče mozak na stvaranje endorfina što dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i bola. On stimuliše i lučenje dopamina i serotonina koji podižu nivo raspoloženja. Polifenoli su još jedna vrsta sastojka u kakaou, koji imaju važnu ulogu u očuvanja zdravlja, jer kao antioksidansi čuvaju kardiovaskularni sistem. Ovsene pahuljice imaju širok spektar pozitivnog delovanja po naše zdravlje.
Sve ovo u kombinaciji zaslađeno steviom daje vam nezamenjiv zdrav slatkiš za svaki dan da nam bude srećan dan.

• o proizvođaču:
Nana je porodična firma koja je osnovana 1987. godine u Užicu koja se bavi proizvodnjom keksa, kolača, ratluka, trgovina i dalje se razvija u smeru proizvodnje zdrave hrane.
Firma poseduje proizvodni pogon koji se nalazi u Užicu. Poseduje HACCP sertifikat (Hazard Analysis Critical Control Point ) Analiza Opasnosti i Kritične Kontrolne Tačke. HACCP je sistem koji obuhvata niz postupaka za kontrolu procesa i osetljivih tačaka u lancu proizvodnje hrane, a sa krajnjim ciljem da potrošač koristi namirnice u stanju i na način koji će biti bezbedan za njegovo zdravlje.


 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.