Početna strana > Kuhinje sveta

Sušena malina 100 gr

Cena: 400.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 5001241
Robna marka: True Story
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 gr

Sušena malina.

zemlja porekla: Srbija

• hranljive vrednosti:
Energetska vrednost 363 kcal, masti 1.25 gr, ugljeni hidrati 90 gr, proteini 2.5 gr.

• napomena:
Procenat vlage sušene maline iznosi 10 %, izmerena aw vrednost uzorka sušene maline iznosi 0,5 što predstavlja dobar parametar održivosti proizvoda. Randman sušene maline iznosi 7, što znači da je 1 kg sušene maline ekvivalentna količina od 7 kg sveže maline.
Sušenjem maline u sušari ACM – 2000 dobijeni su odlični rezutati prema mišljenju laboratorije Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu. Malina sorte Polana sušena je na temperaturi od 60 °C u trajanju od 24 h i ovakvim niskotemperaturnim režimom postignuto je očuvanje senzornih svojstava svežih plodova maline, što je i potvrđeno visokom senzornom ocenom na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu.

• o proizvođaču:
Firma ACM-INT d.o.o. je osnovana u Beogradu 2004. godine, u okviru ACM grupacije. Osnovna delatnost je proizvodnja univerzalnih rekuperativnih sušara za voće i povrće industrijskog kapaciteta. Tokom prve polovine 2015. godine uspešno je konstruisan prototip inovativne sušare za voće i povrće.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.