Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Švedska gorčica - mešavina biljaka 110 gr

Cena: 610.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1433001
Robna marka: Medica Vita
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 110 gr

Švedska gorčica je mešavina odabranih biljaka za pripremu dijetetskog dodatka ishrani. Koristi se za uspostavljanja i održavanja dobrog zdravstvenog stanja.

•sastav:
Koren belog sleza, ljuska gorke pomorandže, rizom iđirota, koren lincure, koren omana, list mente, koren macine trave, rizom srčenjaka, kora krušine, list sene, hajdučka trava, biljka gorčika, biljka kantariona, majkina dušica, podubica, cvet kamilice, list matičnjaka, rizom pirevine, kičica, list žalfije, aloa

•lekovita svojstva:
Švedska gorčica je potpuno prirodni proizvod na bazi fizioloških svojstava aktivnih principa iz odabranog bilja,  kao i odabranog začinskog bilja. Aktivni principi intenziviraju metaboličke procese čime se pospešuje apetit, a pogoduju i urednom varenju. Učestvuju u detoksikaciji organizma i time stvaraju preduslove za uspostavljanje i održavanje odbrambenih sposobnosti organizma.
Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti.

način upotrebe:
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1-2 kašičice, razmućene u čaši čaja ili ovde, pre jela.
Deca, starija od 7 godina: 1 put dnevno po 1/2 kašičice, razmućene u čaši čaja ili ovde, pre jela.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.