Početna strana > Osnovne namirnice > Ulje, sirće, soja sos

Tamno susamovo ulje hladno ceđeno Mitoku 200 ml

Cena: 505.00 rsd
Šifra: 1527001
Robna marka: Mitoku
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200 ml

Vrhunsko tamno susamovo ulje vrhunskog kvaliteta, nekoliko puta ukusnije od bilo kog drugog susamovog ulja koje ste imali priliku da koristite. Hladno ceđeno. Probajte i uverite se i sami. Upotrebljava se za dinstanje, pečenje, kuvanje, namaze a koristi se i u lečenju.

zemlja porekla: Japan

• svojstva:
Način proizvodnje kao i detaljno predstavljanje lekovitih svojstava ovog vrhunskog susamovog ulja izuzetne arome koje proizvodi japanska porodica Haraide možete pročitati ovde.

napomena:
Već dugi niz godina sarađujemo sa japanskom kompanijom Mitoku i ponosni smo što možemo domaćem tržištu da ponudimo proizvode majstorske proizvodnje kao što je Onozaki mugi miso, susamovo ulje, japanski čajevi i alge... Duboko saosećamo sa japanskim narodom koji je zadesila prirodna i nuklerna katastrofa. Nakon ovog događaja prilogodili smo način saradnje, u skladu sa novonastalim uslovima: za neke proizvode smo promenili dobavljača, neke proizvode više ne uvozimo a svi oni japanski proizvodi koje trenutno imamo u ponudi prošli su stroge japanske a zatim i domaće laboratorijske analize i u potpunosti su ispravni.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.