Sastojci

  • 200 gr crvenog pasulja (skuvanog ili iz konzerve),
  • 300 gr šampinjona,
  • 150gr crvenog luka,
  • po ukusu so,
  • biber
  • začini,
  • malo ulja,
  • 1 čen belog luka
Prepare Time
Staviti crveni pasulj na nekoliko sati u hladnu vodu, a zatim ga skuvati i ohladiti. Luk i šampinjone sitno iseckati, pa zatim pržiti luk do zlatne boje, dodati šampinjone i pržiti dok ne izađe sav sok. Sjediniti pasulj, luk, šampinjone, začine i beli luk. Servirati sa peršunom.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Pasulj crveni BIO 200 gr
Pasulj crveni u konzervi 400 gr
Kalijumova so - fina jodirana 100 gr
Biber 4 vrste zrno (sa mlinom) Maiora 35 gr
Mleveni crni biber Maiora 110 gr
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.