Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Ulje divlje šargarepe 10 ml

Cena: 1820.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1212018
Robna marka: Probotanic
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 10 ml

Hladno ceđeno ulje semena divlje šargarepe.

• lekovita svojstva:
Divlja šargarepa (lat. Daucus carota) pomaže u detoksikaciji i pročišćenju jetre i digestivnog sistema i pomaže u lečenju žutice. Uklanja toksine kao što su mokraćna kiselina, urea, insekticidi, pesticidi i druge hemikalije. Korisno je koristiti ulje divlje šargarepe kod artritisa, edema, reumatizma. Preporučuje se u borbi protiv anoreksije. Pomaže u slučajevima dermatitisa, ekcema i svraba. Preporučuje se protiv gasova.
 
Detoksikacija jetre
Ulje semena divlje šargarepe se dobija od Daucus carota iz Apiaceae familije, takodje poznate i kao divlja šargarepa ili biljka (lenta) Kraljice Ane. Ovo esencijalno ulje se pravi od semena divlje šargarepe i razlikuje se od ulja ploda pitome šargarepe, kada se šargarepa stavlja u neko od nosećih ulja. Ulje divlje šargarepe se najviše koristi kao detoksikator jetre i pomaže u borbi protiv žutice, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i telo u celini. Veoma je korisno kod artritisa, gouta, edema, reumatizma i akumulacije toksina u mišićima i zglobovima. Pored ovoga, ojačava mukusne membrane u nosu, grlu i plućima, a pomaže i kod bronhitisa i gripa. Pojačava izlučivanje fluida iz tela i može biti korisno kod anoreksije. Dok revitališe i hrani kožu, pomaže i kod dermatitisa, ekcema i svraba.

Vitamin A
Ulje divlje šargarepe sadrži karotin i vitamin A, što je dobro za kosu, desni, zube kao i za vid. Deluje i kao neverovatno jako, a potpuno prirodno kontraceptivno sredstvo. Može vas preventivno zaštititi od molekularne degeneracije, seksualne slabosti, slabe probave, nekih oblika kancera i drugih problema vezanih uz starenje. Ulje divlje šargarepe može pomoći izlečenju infekcija na koži, rana, pa čak i zaštititi od novih infekcija. Interno uzimano, ono efikasno pomaže izlečenju infekcije grla, usta, debelog creva, želuca, i mokraćnih kanala. Ovih nekoliko informacija su samo mali deo dobrobiti koje pruža ulje divlje šargarepe sa pravom nazvanim lentom kraljice Ane.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.