Početna strana > Kozmetika i higijena

Neven ulje 30 ml

Cena: 195.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1442005
Robna marka: Sinefarm
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 30 ml

Neven (Calendulae flos oleum extractum) je antiflogistik, epitelizant, spazmotik i antimikrob. Najčešće se koristi spolja za zarastanje rana i brzu epitelizaciju oštećenog tkiva. Pomaže kod gnojnih zapaljenja kože, posle ujeda ose i pčela i u periodu regeneracije tkiva posle opekotina. Ulje od nevena je obogaćeno vitaminom E.

sastav: uljani ekstrakt cveta nevena (1:4)
zemlja porekla: Srbija

•lekovito dejstvo:
Neven je antiflogistik, epitelizant, spazmolitik i antimikrob. Najčešće se koristi spolja za zarastanje rana i brzu epitelizaciju oštećenog tkiva. Pomaže kod gnojnih zapaljenja kože, posle ujeda osa i pčela i u periodu regeneracije tkiva posle opekotina. Obogaćeno je vitaminom E. Ulje se nanosi direktno na ozleđenu ili neozleđenu kožu ili se njime natapa gaza kojom se oblaže ozleda. Na modrice se utrljava blagim masiranjem. Ne stavljati ulje na sveže opekotine višeg stepena i otvorene rane.

•za one koji žele da znaju više:
Svi proizvodi kompanije Sinefarm su izrađeni po zaštićenoj proizvođačkoj specifikaciji od sirovina najboljeg kvaliteta, a prema principima dobre proizvođačke prakse.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.