Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Ulje od divlje žalfije 20 ml

Cena: 1420.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1212021
Robna marka: Probotanic
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 20 ml

Ulje divlje žalfije. Preporučuje se u slučaju depresije, nervoze, nesanice, anksioznosti i stomačnih tegoba.

zemlja porekla: Turska

• lekovita svojstva:
U srednjem veku Salvia sclarea bila je poznata kao „Oculus Cristi“ tj. „Hristovo oko“ i bila je visoko cenjena medicinska biljka. Ulje divlje žalfije dobija se ekstrakcijom Salvia sclarea iz Labiatae familije u narodu poznate kao Clary - čisto kao oko. Providno do sivkasto žuto, esencijalno ulje divlje žalfije ima slatkast, koštunjav miris. Dobija se destilacijom na pari iz latica i lišća. Divlja žalfija raste na jugu Evrope.

Ulje od divlje žalfije sadrži oko 50% Omega 3 tip ALA nezasićenih masnih kiselina i 50% drugih sastojaka, uključujući sve oblike vitamina A, kao i sve oblike vitamina B, što takođe uključuje i Q10. Ovo ulje je antibakterijsko, antiupalno i antioksidans.

Ulje divlje žalfije Salvia sclarea:

• pozitivno deluje na probleme depresije, nervoze, postnatalne depresije, anksioznih stanja

• poboljšava raspoloženje, vraća osećaj zadovoljstva

• korisno protiv stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija

• redukuje glavobolje i vrtoglavice

• antispazmodičnom aktivnošću otklanja bolne grčeve u ledjima

• deluje analgetički i relaksatorno na mišiće

Ulje divlje žalfije je veoma korisno za nervni sistem, naročito u slučajevima depresije, stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija. Dobar je tonik za bolne cikluse kod žena redukujući osećaj toplote, iritacije, glavobolje i vrtoglavice. Smanjuje bol u mišićima, reguliše digestivne probleme, probleme sa bubrezima itd. Najveća doborobit ovog ulja leži u njegovoj sposobnosti da umiri i poboljša raspoloženje.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.