Početna strana > Osnovne namirnice > Ulje, sirće, soja sos > Ulja

Ulje od semenki grožđa 1 l

Cena: 890.00 rsd
Šifra: 2004043
Robna marka: Pietro Coricelli
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 1 l

Ulje od semenki grožđa - 100 čisto, lagano ulje, prirodno bez mirisa. Bogatog ukusa, preporučuje se za mariniranje, salate i gurmanska jela.

zemlja porekla: Italija

• energetska i hranljiva vrednost (za 100 ml proizvoda):
Proteini 0 gr, ugljeni hidrati 0 gr, masti 92 gr (zasićene 10 gr, monozasićene 20 gr, polizasićene 62 gr), holesterol 0 gr.

o proizvođaču:
Ulja Pietro Coricelli deo su italijanskog kulinarstva od 1939. godine. Glavni deo proizvodnje smešten je u Umbriji u gradu Spoletu. Porodična firma tokom decenija sačuvala je kvalitet a proširila se i danas izvozi svoja ulja u 108 zemalja širom sveta i jedan je od italijanskih brendova sa najvećom distribucijom.

Generalni zastupnik italijanskog brenda Pietro Coricelli u Srbiji je kompanija Ko-Art, koja od 1996. uvozi visoko-kvalitetne proizvode široke potrošnje, kojima nastoji da unapređuje životni standard I potrošačku kulturu svojih kupaca. Brižljivo odabrani asortiman se sastoji od kvalitetnih vina, maslinovih ulja, konzervirane ribe i morskih plodova, testenina i soseva, kao i bezglutenskih proizvoda.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.