Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Valerijana kapi 30 ml

Cena: 195.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1413010
Robna marka: Sinefarm
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 30 ml

Koren valerijane (Valerianae rhizom cum radicibus) sadrži aktivne materije, tzv. valepotrijate, koji deluju sedativno na centralni i vegetativni nervni sistem. Takođe sadrži i male količine alkaloida. Valerijanska kiselina deluje spazmolitički i relaksirajuće na glatku muskulaturu te se može koristiti kod crevnih i žučnih kolika, dismenoreje i drugo. Smanjuje uznemirenost, razdražljivost, uspostavlja normalan ritam sna, otklanja strah i povoljno deluje kod poremećaja koncentracije  i tzv. ,,nervoze srca''. Valerijanu je potrebno koristiti duže, jer postepeno razvija lekovite efekte.

zemlja porekla: Srbija

sastav:
Vodeno-alkoholni ekstrakt rizoma sa korenjem valerijane 1:4

•način primene:
Za navedena stanja na koja ove kapi deluju tri puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, meda i slično.

•za one koji žele da znaju više:
Svi proizvodi kompanije Sinefarm su izrađeni po zaštićenoj proizvođačkoj specifikaciji od sirovina najboljeg kvaliteta, a prema principima dobre proizvođačke prakse.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.