Sastojci

  • 150 gr bioprocel brašna,
  • kašika ulja,
  • malo soli.
  • Maslinke,
  • pečurke,
  • tofu sir...(po želji).
Prepare Time
Zamesiti testo od 150 gr bioprocel brašna, jedne kašike ulja i malo soli, dodajući mlaku vodu. Testo treba da bude meko.

Sipati testo u podmazan pleh, premazati ga domaćim kuvanim paradajzom pa ređati, po želji: tofu sir, paradajz, maslinke, kukuruz šećerac, barenu blitvu, pečurke. Posuti origanom i/ili drugim začinima i na kraju opet preliti sa malo kuvanog paradajza.

Peći u rerni, sve dok korica testa ne dobije zlatnu boju.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Miks za hleb i peciva SENZA (bez glutena) 1 kg
Ybarra ulje maslinovo 250 ml
Mediteranski origano Maiora 40 gr
Masline zelene odkoštičene 560 gr
Kukuruz šećerac u konzervi 340 gr
Smesa za testo za picu (bez glutena) 1 kg - umesto recepta za testo, možete napraviti testo od ove smese.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.