Sastojci

  • Veza zeleni
  • celer
  • praziluk
  • šolja azuki pasulja (ili neke druge mahunarke ili pšenice)
  • gi
  • tamari
Prepare Time do 15 minuta

•sastojci:
Veza zeleni, celer, praziluk, šolja azuki pasulja (ili neke druge mahunarke ili pšenice), gi, tamari.

način pripreme:
Skuvajte malo azuki pasulja, ili neke druge mahunarke ili žitarice. Ovu čorbicu zgodno je pravitii kada vam od jučerašnjeg dana preostane malo neke od ovih namirnica.


Očistite i nasecite jednu celu zelen: šargarepu, peršun i paškanat, a uz to i jedan celer (možete dodati i praziluka). Celu zelen nasecite na listiće i ubacite u vrelu, kipuću vodu da se kuva. Pred kraj kuvanja dodajte već skuvani azuki pasulj, dve kašike gija i tamari sosa po želji. Minut-dva pre nego što je sve gotovo dodajte i jednu vezu blitve i dosta listića peršuna.


Kada je budete pripremili i jeli primetićete da je ova čorbica posebno pogodna za hladne dane jer nas dugo održava sitim i zagrejanim.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.

Kupite sastojke potrebne za ovaj recept