Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Ženski čaj 20 gr

Cena: 485.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 0587004
Robna marka: Stara planinska riznica
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 20 gr

Prema dugogodišnjoj tradiciji starih travara, koja se prenosi s kolena na koleno, ova retka trava koristi se isključivo kod ženskih tegoba: bolnih, neurednih i preobilnih menstruacija, odliva, dobijanja prvih menstruacija i problema u menopauzi, ali i kao pomoćno sredstvo pri lečenju steriliteta .

primena:
Kod problema sa ciklusom koji su izraženi u vidu bolnih menstruacija, pojave ugrušaka, produženih menstruacija, čaj piti po potrebi 3 – 5 šolja dnevno.
Kod veoma izraženih tegoba, kao što su jaka krvarenja, odlivi, veoma jaki bolovi praćeni mučninom i nesvesticom, udarna doza su 3 šolje čaja na svaki sat, a ostatak dana treba piti po redovnom režimu. Čaj piti za vreme trajanja ciklusa.
U vreme prelaznog perioda, ili perioda dobijanja prvih menstruacija, čaj koristiti po redovnom režimu za vreme, koji dan pre i posle ciklusa.
Kod steriliteta svakog dana piti 1 šolju čaja dnevno, a u toku ciklusa i ovulacije 3 -5 šolja dnevno.
S obzirom  da još uvek nije ispitano dejstvo čaja tokom trudnoće, u slučaju eventualnih krvarenja, u ovom periodu ne preporučujemo njegovo korišćenje.

način pripreme:
Jednu zaravnjenu supenu kašiku čaja preliti sa 200ml hladne vode, staviti da proključa. Nakon ključanja 2-3 minuta, čaj skloniti sa vatre i poklopiti. Ostaviti da stoji još desetak minuta, procediti i piti.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.