Balzamiko sirće od malina (organski proizvod) 250 ml

Šifra: 2303018

 

227,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Robna marka: Granum
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 250 ml

sastojci:
Proizvedeno  organsko sirće maline 90%, organski koncentrat maline i jabuke 10%.

energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 225.7kJ/27.6kcal
Proteini 0.06 g, ugljeni hidrati 6.85 g, masti 0 g. svojstva:
Proizvedeno od soka organske maline i jabuke, koristeći tradicionalnu tehnologiju, balzamiko sirće od maline krasi izvanredno lak i bogat ukus. Ovo sirće sadrži sve hranljive sastojke: flavonoide i antioksidante (elaginska kiselina), kao i značajne količine vitamina C, kojima malina prirodno obiluje, uz dodatak kiselina i enzima koji se stvaraju u procesu fermentacije.

Zašto organsko?
Zato što se organska hrana proizvodi od sirovina koje su gajene BEZ hemijskih preparata i veštačkog đubriva na površinama gde NEMA zagađivača vazduha.
Koristeći tradicionalnu tehnologiju stvorili smo sirće od maline koje je organskog porekla i prefinjenog  ukusa. Dodavanjem organskog koncentrata maline i jabuke dobili smo balzamiko verziju. Rezultat je sirće izvanredno bogatog ukusa. Ovo sirće sadrži sve hranljive sastojke: flavonoide i antioksidante (elaginska kiselina), kao i značajne količine vitamina C, kojima malina prirodno obiluje, uz dodatak kiselina i enzima koji se stvaraju u procesu fermentacije.


• način upotrebe:
Sirće od maline je ukusan dodatak salatama. Pored toga uspešno pospešuje probavu, te doprinosi stvaranju bazne sredine u organizmu. Preporučena dnevna doza sirćeta je rastvor od 2 kašike sirćeta u mlakoj vodi (koju možete prethodno prokuvati) uz dodatak dve kašičice meda.


• o proizvođaču:
Kompanije Suncokret iz Hajdukova bavi se proizvodnjom visokokvalitetnih ulja, sirća i kozmetike. Deo proizvoda ima i sertifikate biološkog uzgoja. Suncokret iz Hajdukova je dobitnik mnogih nagrada i priznanja kvaliteta.

pakovanje od 250 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije