Biobella keks sa rogačem (dijet)

Šifra: 1304003

 

638,00 RSD
- +
Vaša cena: 63.80RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Roba na merenje
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Roba na merenje.


•sastojci:
Nehidrogenizovana biljna mast, fruktoza, integralno pšenično brašno (45%), voda, rogač (9%).


• hranljive i energetske vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 2001 kJ/478 kcal
Masti 22.2 g od toga zasićene masne kiseline 12.1 g trans masne kiseline 0 g, ugljeni hidrati 58.8 g od toga šećeri 26.9 g od čega saharoza 0 g, vlakna 6.4 g, proteini 7.6 g, so 0.1 g.


• svojstva:
Rogač je biljka sa Mediterana. Gaji se u zapadnim delovima Azije, severnim delovima Afrike i na Kanarskim ostrvima. Rogač sadrži visok procenat belančevina i složenih ugljenih hidrata a veoma malo masti. Odličan je izvor kalcijuma.
Legenda o rogaču: Po legendi rogač se smatra hlebom sv. Jovana Krstitelja. Navodno se tim mahunama hranio dok je bio u pustinji.


zemlja porekla: Srbija
napomena: Trudimo se da redovno ažuriramo podatke na sajtu, ali napominjemo da se za pojedinačne artikle robe na merenje dobavljači i zemlje porekla veoma često menjaju, pa podaci na sajtu možda neće uvek odgovarati realnom stanju. Nastojimo da sam kvalitet namirnica bude uvek što bolji i da ne varira.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR