Biobella keks višnja (dijet)

Šifra: 1304008

 

717,00 RSD
- +
Vaša cena: 71.70RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Roba na merenje
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Roba na merenje.


• sastojci:
Biljna mast, integralno pšenično brašno, pšenično brašno tip 850, voćno punjenje (kajsija min. 22%, voćna kaša višnja min. 30% voćna kaša jabuka min. 30%, fruktoza, agar agar, limunska kiselina), fruktoza min 14%, voda, sojino brašno, kuhinjska so, aroma vanilin, askorbinska kiselina.
Alergen info: Može da sadrži kikiriki, seme susama, lešnik i mleko u prahu.

• o proizvođaču:
Svi proizvodi Bioland su: proizvedeni prirodnim putem, od 100% pravog integralnog brašna od celog zrna pšenice, zaslađeni fruktozom (voćnim šećerom), bez saharoze (belog šećera), bez trans masnih kiselina, sa sveže ceđenim sokom voća ili voćnim punjenjem, bez konzervansa i veštačkih boja, standardizovani HACCP sertifikatom i sistemom kontrole kvaliteta ISO 22000.


zemlja porekla: Srbija
napomena: Trudimo se da redovno ažuriramo podatke na sajtu, ali napominjemo da se za pojedinačne artikle robe na merenje dobavljači i zemlje porekla veoma često menjaju, pa podaci na sajtu možda neće uvek odgovarati realnom stanju. Nastojimo da sam kvalitet namirnica bude uvek što bolji i da ne varira.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR