Bosiljak 10 g

Šifra: 3832056

 

27,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Herbico
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 10 g

• sastojci:
Osušeni nadzemni deo začinske biljke bosiljak.
Alergen info: Mogući tragovi lista celera i slačice.


• svojstva:
Primena je bosiljka je veoma razgranata: akne, anksioznost, astma, bolesti bešike i mokraćnih puteva, bolesti jetre, bolovi u mišićima,   bronhitis, glavobolja, gnojni čirevi, grčevi u želudcu, grčevi u mišićima, depresija, dijareja, ekcem, zatvor, zaustavlja belo pranje,  istegnuća, kod mladih majki pospešuje stvaranje mleka, lečenje upale bubrega, menstrualni problemi, migrena, može se koristiti kao dijuretik, nervoza, nesanica, otvorene rane (obloge), poboljšava loše raspoloženje, prevencija bolesti organa za varenje, prehlade i grip, problemi sa kožnim bolestima (obloge), problemi sa mokrenjem, protiv noćnog mokrenja, problemi sa cirkulacijom, razne infekcija, sinuzitis (inhalacija), smanjen apetit, sprečavanje bubrežnih bolesti, stres, tuberkuloza, ublažava melanholiju, upale želuca i creva, umirenje živaca, hronični umor.

• način primene:
Bosiljak se koristi za salate, supe, jela od povrća (naročito paradajza), za ribu, meso, marinade, sosove i prelive. Kao začin bosiljak, osim što daje ukus jelu, poboljšava varenje teške hrane i čuva hranu od kvarenja. Preporučuje se kao dodatak jelima od krompira, kukuruza, karfiola i plavog patlidžana.
 
pakovanje od 10 g
zemlja porekla: Srbija


 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.