Bowels Light čaj - laksativni 200 g

Šifra: 0537006

 

1.200,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Lookin'fit
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 g

Čaj namenjen osobama koje pate od hroničnog zatvora.

• svojstva:
Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” je prirodni purgativ i biljni laksativ koji podstiče i olakšava defekaciju i koristi se u slučaju opstipacije. Čaj poboljšava lošu pokretljivost creva i redukuje apsorpciju tečnosti u crevima, čime se smanjuje vreme prolaska unetog sadržaja kroz creva i podstiče eliminaciju omekšane stolice. Laksativi biljnog porekla koje je Nemačka komisija E odobrila za lečenje opstipacije kao sto su krušina i sena, ulaze u sastav ovog čaja.

Opstipacija se definiše kao usporeno i otežano izbacivanje manje količine fecesa nego što je uobičajeno. Druga definicija se odnosi na povremenu pojavu bolnog i usporenog izbacivanja vrlo tvrde stolice sa velikim naporom. Ona nastaje zbog sistematskih ili lokalnih organskih uzroka, ili kao posledica upotrebe lekova. Najčešći razlozi za nastajanje opstipacije su lose navike u ishrani (nedovoljno vlakana), poremećaji kontrakcije creva i nedostatak fizičke aktivnosti.

Da bi pročistili creva na pravilan i adekvatan način neophodno je podstaći  njihovo grčenje i kontrahovanje, inače neće doći do nekih većih efekata. Ovaj efekat se postiže primenom lekovitih biljaka koje sadrže fitohemikaliju antrakvinon, pod nazivom Emoden, koji povećava peristaltičke talase i podstiče kontrakciju mišića debelog creva.

Biljne droge koje sadrže antrakvinone se obično preporučuju u slučaju atonične opstipacije, akutne opstipacije i pre endoskopije gastrointestinalnog trakta. Antrahvinoni kombinovani sa vlaknima su efikasni, a starije osobe, koje pate od hronične opstipacije, dobro ih podnose.

Bowels Tea mogu koristiti trudnice čak i u trećem tromesečju, ali treba voditi računa o jačini doze i ne izazvati neke velike katarze creva. Ukoliko dojite, a potreban Vam je Bowels Tea, treba da upamtite da svaku biljku koju unesete u sebe preko mleka u smanjenom nivou prenosite i na svoju bebu. Možete primeniti program čišćenja creva i dok ste trudni i dok dojite, samo koristite svoju glavu i zdrav razum.

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa neredovnom stolicom, koji žele da očiste organizam od toksina, profesionalnim sportistima, osobama koje žele da smršaju i osobama koje imaju teška oboljenja.

Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i u istom ciklusu se može se kombinovati sa Detox i Kidney čajem.

Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” kao kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva:  •  stimuliše i jača mišiće debelog creva

  •  namenjen za osobe koje pate od hroničnog zatvora

  •  smanjuje nadutost

  • reguliše loše varenje

  • sprečava formiranje gasova

  • za maksimalan efekat kombinovati sa Detox čajem.
     


pakovanje od 200 g (za 28 dana)
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR