Brašno od integralnog pirinča (bez glutena) 500 g

Šifra: 0201048

 

135,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Robna marka: Nutricia
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 500 g

• sastojci:
Brašno integralno od pirinča.
Alergen info: u tragovima može da sadrži orašaste proizvode i minimalnu količinu pšeničnog glutena.


energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 110kcal
Masti 0.9 g, ugljeni hidrati 23 g, dijetetska vlakna 3 g, proteini 5.03 g.
*Nutritivne vrednosti mogu varirati


svojstva:
Ima omotač izuzetne nutritivne vrednosti. Sadrži skrob, minerale, vitamine, vlakna. Nema puno kalorija, ali ima dosta hranjivih materija. Obezbeđuje osećaj sitosti i zasićenja nakon konzumacije.

način primene:
Predlozi za pripremu:
Hleb bez glutena: 250 g integralnog pirinčanog brašna, 100 g tapioka brašna, 100 g brašna od chia semena, 45 ml maslinovog ulja, soda bikarbona, 4 g soli, 375 ml mlake vode. Izmešati brašna u jednu posudu i dodati ostale navedene sastojke. Ostaviti smesu da odstoji 1 h. Premesiti masu i staviti je u podmazani pleh za pečenje. Peći 30-45 minuta na 200°C.
Hleb sa glutenom: 500 g pirinčanog integralnog brašna, 250 g integralnog pšeničnog brašna, supena kašika maslinovog ulja, 1 l vode, jedna kesica praška za pecivo, kašičica soli, kašičica šećera, soda bikarbona na vrh noža. Izmešati brašna u jednu posudu i dodati ostale navedene sastojke. Ostaviti smesu da odstoji 1 h. Premesiti masu i staviti je u podmazani pleh za pečenje. Peći 30-45 minuta na 200°C.

pakovanje od 500 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije