Čaj Detox - za detoksikaciju 200 g

Šifra: 0537005

 

1.700,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Lookin'fit
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 g

Odličan ukus sa snažnim zdravstvenim benefitima.• svojstva:
Lookin’Fit Detox Tea ima brojne zdravstvene benefite. To je sveobuhvatni biljni tonik koji deluje snažno stimulativno, posebno na želudac, jetru i digestivnu stranu pankreasa. Takođe čisti kožu i detoksikuje krv, jetru i žučnu kesu. Znatno ubrzava metabolizam MASTI podsticajući jetru da proizvede više žuči, a zatim ispira žuč i masti koje su zapušile jetru i žučnu kesu.

Održavati svoju jetru čistom i zdravom zaista ćete pomoći svom srcu. Jedna od glavnih funkcija jetre je da balansira količinu masti i holesterola u krvi. Previše masti u krvi prouzorkuje da krv bude gušća, što izaziva visok krvni pritisak. Kada očistite jetru tako da može da radi efikasnije, masti i holesterol u krvi će se vratiti u ravnotežu, olakšavajući pritisak na srce. To je razlog zašto svaka osoba koja boluje od neke srčane bolesti mora da uradi kompletno čišćenje i detoksikaciju jetre.

Đumbir, komorač, cimet, crni biber i karanfilić su poznate klasične digestivne biljke i deo su tradicionalne prirodne medicine vekovima. Maslačak, čičak i kora pomonadže stimulišu jetru da izlučuje više žuči. Maslačak, čičak, rastavić i peršun su diuretici. Kleka i uva su takođe dezinfekcione biljke urinarnog trakta. Sladić deluje umirujuće i lekovito na ceo digestivni trakt.

Preporučuje se i teže obolelim pacijentima koji su na procesu čisćenja organizma i osobama koje su izložene zračenju i hemoterapiji.

Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i za maksimalan efekat preporučuje se njegova upotreba u kombinacji sa Bowels Tea. Detox Tea se pije ujutru i u toku dana(2 šolje dnevno), Bowels Tea uveče(30-60 min nakon večere).

Ovaj čaj je odlična zamena za kafu. Prijatnog ukusa i bez kofeina!

Lookin’Fit Detox Tea kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva:
   • podiže nivo energije – deluje stimulativno(ne sadrži kofein)

  • ubrzava metabolizam masti

  • čisti krv, jetru i žučnu kesu

  • poboljšava varenje

  • postiče izčučivanje mokraće

  • sprečava stvaranje infekcija

  • preporučuje se obolelima od Dijabetesa tip II

  • za maksimalan efekat kombinovati sa Bowels čajempakovanje od 200 g (za 28 dana)
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR