Čaj od brusnice - za grickanje 100 g

Šifra: 0500021

 

260,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Adonis d.o.o.
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 100 g

Voćni čaj od plodova brusnice i jabuke sa cvetom zove. 


• sastojci:

Plod divlje jabuke 49%, plod brusnice 40%, cvet hibisuksa 6%, aroma 3%, cvet zove 2%.

 

• način pripreme:

Jednu kašiku čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti da odstoji u poklopljenom sudu 15 minuta i procediti. Nakon pripreme čaja konzumirati i plodove voća

 


• o proizvođaču:

Adonis d.o.o. je kompanija iz Sokobanje.
,,Adonis je nastao 1991. godine, kada je Nebojša Stanojević, sa svojom suprugom, rešio da posveti život lekovitom bilju. Četiri godine kasni­je pridružio im se i sin, koji je sa njima podelio tu strast. 

Početak kao i svaki drugi. Skroman i pun optimizma.

Danas, 20 godina kasnije, Nebojša i njegov sin stekli su iskustvo u organi­zovanju otkupa, prerade, pako­vanja i prodaje lekovitog bilja i čajeva.

Znanje do kog smo došli po­sve­će­no­šću i istrajnošću ne krijemo i rado ga delimo. Od samog početka Adonis pro­mo­više edukaciju berača i održiv način iskorišćavanja prirode u cilju očuvanja biodiverziteta.''


pakovanje od 100 g
zemlja proizvodnje: Srbija*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.