Choco chips - keks sa komadićima čokolade (sert. bez glutena) 200 g

Šifra: 202012

 

447,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 200 g

•sastojci:
Kukuruzni skrob, palmina mast, kukuruzno brašno, komadići čokolade 12 % (šećer, kakao masa 33 %, kakao buter, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma), šećer, maltodekstrin, sojino brašno, kokosove pahuljice, modifikovani tapioka skrob, sredstva za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat, natrijum-hidrogenkarbonat, so, prirodna aroma vanile.
Alergen info: Može da sadrži mleko i lupinu.


energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 2186kJ/523kcal
Mast 28 g, od toga zasićene masti 15 g, ugljeni hidrati 62 g, od toga šećeri 21 g, vlakna 2.8 g, proteini 4.3 g, so 0.55 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 200 g
zemlja porekla: Italija
uvezeno iz: Italije


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.