Chocolate O's - čokoladni keksi (sert. bez glutena) 165 g

Šifra: 908005

 

404,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 165 g

Kakao biskvit sa mlečnim krem punjenjem. Bez glutena. Bez hidrogenizovanih masti, veštačkih boja i konzervansa.

• sastojci:
Mlečni krem 30% (nehidrogenizovana kakaova i palmina mast, punomasno mleko u prahu 6.5%, dekstroza, šećer, laktoza, emulgator, soja lecitin, prirodna aroma), kukuruzni skrob, šećer, nehidrogenizovana palmina mast, kukuruzno brašno, obezmašćeni kakao prah 5.2%, sojino brašno, krompirov skrob, punomasno mleko u prahu, so, sredstva za dizanje testa, amonijumhidrogenkarbonat i natrijumhidrogenkarbonat.
Može da sadrži tragove lupine.


• energetske i nutritivne vrednosti:
100 g: energetska vrednost 2087kJ/499kcal.
Masti 24 g, od čega zasićene 15 g, ugljeni hidrati 62 g, od čega šećeri 31 g, vlakna 4.1 g, proteini 6.6 g, so 1 g.

10.5 g/1 biskvit: energetska vrednost 215kJ/51kcal.
Masti 2. g, od čega zasićene 1.6 g, ugljeni hidrati 6.5 g, od čega šećeri 3.3 g, vlakna 0 g, proteini 0.7 g, so 0.11 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 165 g
zemlja porekla: Italija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.