sastojci

  • 150 gr crne čokolade
  • 50 gr putera ili kokosovog ulja
  • 70 gr žutog šećera
  • 9 kašika meda
  • 100 gr susama
  • 150 gr pečenog kikirikija (mlevenog)
  • šaka ekspandiranog pirinča
Prepare Time od 15 do 30 minuta

• sastojci:
150 gr crne čokolade, 50 gr putera ili kokosovog ulja, 70 gr žutog šećera, 9 kašika meda, 100 gr susama (blago propržiti u suvoj posudi), 150 gr pečenog kikirikija (mlevenog), šaka ekspandiranog pirinča.

• način pripreme:
Čokoladu, puter i med blago istopiti (ne sme da proključa). Kikiriki ispeći u rerni,  a susam u sudu propržiti da blago porumeni. Kikiriki samleti i dodati u istopljenu čokoladu, prethodno sklonjenu sa ringle, a zatim dodati i susam i ekpandirani pirinač. Sve to dobro promešati i izliti na nauljenu tacnu da se malo prohladi. Pritisuti odozgo rukom da se što bolje slepi i staviti u frižider da se stegne.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.