Filter patrona br. 4 Standard (za Barrier bokale)

Šifra: 4410004

 

819,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Barrier
Zemlja porekla: Rusija
Pakovanje: 1 kom

Filter patrona broj 4 (za bokale za prečišćavanje vode kompanije Barrier) - za vodu normalne ,,tvrdoće''*.


•svojstva:
Jedan filter sme biti najduže 3 meseca u upotrebi. Aktivni ugalj od koksa najboljeg kvaliteta impregniran srebrom i jonoizmenjivačke smole. Kapacitet 350l (najveći na tržištu). Bazično prečiščavanje od najčešćih primesa.
*Tvrdom vodom naziva se voda u kojoj su prisutni kalcijumovi i bikarbonatni joni. Ova voda stvara kamenac, koji ometa rad mnogih kućnih uređaja.


•za one koji žele da znaju više:
Filter je rezultat dugogodišnjeg istraživačkog rada kompanije "Metem tehnologije" iz Moskve i "Raketno kosmičke korporacije Energija". U proizvodnji se koriste poslednja tehnološka saznanja, najkvalitetniji materijali i sirovine. Sadrži specijalnu kombinaciju više vrsta aktivnog uglja (od koksa i uglja impregniranog aktivnim srebrom) i jonoizmenjivačke smole. Svi delovi filtera su izrađeni od netoksičnih prirodnih materijala i prolaze višestruke provere kvaliteta. Bokali su izrađeni od visokokvalitetne plastike (polupro-pilena i polustirena) namenjene za čuvanje životnih namirnica.
Kvalitet filtera potvrđen je u nezavisnim laboratorijama širom sveta.


pakovanje od 1 kom.
zemlja porekla: Rusija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR