Instant kafa Mount Hagen (organski proizvod) 100 g

Šifra: 2901004

 

836,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Superfood
Zemlja porekla: Nemačka
Pakovanje: 100 g

Po ocenama mnogih, verovatno najbolja instant kafa koja je trenutno u ponudi. Mount Hagen organska instant kafa ima izvanrednu aromu.


• sastojci: 
100 % kafa sa Papue Nove Gvineje - 100 % organska instant kafa.


• energetske i hranljive vrednosti (za 100 g): 
Energetske vrednosti 1327kJ/315kcal.
Masti 0 g, ugljeni hidrati 47 g, od kojih šećeri 2 g, vlakna 20 g, proteini 21 g, so 1 g.


• svojstva: 
Možda zvuči jednostavno - ali naš cilj je: savršena kafa, ono što je za nas više od dobrog ukusa. To je ono što u principu nudi svetski poznati brend Mount Hagen. Mount Hagen instant kafa je 100% napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje, koja spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Pažljiva obrada čuva aromu ove retke kafe. Mount Hagen instant kafa poseduje Fair Trade i Organic sertifikate. U proizvodnji te instant kafe koriste se samo sveža zrna organski gajene kafe arabike koja potiču sa velikih nadmorskih visina.

Sa brigom o prirodi i ljudima
Organska instant kafa Mount Hagen ima etiketu Fairtrade (poštena trgovina). Proizvedena je metodama organske proizvodnje od biljaka koje su gajene na velikim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju prirodnih ekosistema. Zelena zrna arabike I klase se pažljivo beru i suše na suncu. Na plantažama radnici imaju odlične uslove rada, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice (Fairtrade). Proizvod ne sadrži laktozu i gluten.


• način pripreme: 
1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode, dodati mleko i zaslađivač po želji.
Ukus: harmonična, bogata aroma.
Miris: tipična kafa, aromatična, ukusna.
Konzistencija: granulirana.
1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji.


pakovanje od 100 g
zemlja porekla: Nemačka
uvezeno iz: Nemačke

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR