sastojci

  • 1 šolja kukuruznog griza
  • 2.5 šolje vode
  • 250 gr svežeg tofua
  • 150 gr dimljenog tofua sitno narendanog
  • 2 krupno narendane tikvice
  • pola kašičice soli
  • 150 gr svežih vrganja ili šitake pečuraka
  • 2 kašike maslinovog ulja
Prepare Time od 30 do 60 minuta

•sastav:
1 šolja kukuruznog griza, 2.5 šolje vode, 250 gr svežeg tofua, 150 gr dimljenog tofua sitno narendanog, 2 krupno narendane tikvice, pola kašičice soli, 150 gr svežih vrganja ili šitake pečuraka, 2 kašike maslinovog ulja

•način pripreme:
Zagrejte rernu na 200°C. zagrejte vodu, dodajte so, dodajte kukuruzni griz i kuvajte, mešajući, 5 minuta. Na ulju propržite naseckane pečurke, posolite prstohvatom soli i pustite da omekšaju. Izmiksajte sveži tofu, narendani tofu sir, tikvice. Pomešajte zajedno kačamak, pečurke i izmiksane sastojke. Nauljite pleh, izlijte ovu smesu i pecite 20-30 min da se stegne. Poslužite uz kratko kuvano povrće.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.