Kapsule Trifala 60 kom

Šifra: 1414006

 

999,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Goodcare Pharma
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 60 kom

Trifala kapsule je dodatak ishrani na bazi sprašenih plodova Emblica officinalis, Terminalia chebula i Terminalia belerica. Aktivni sastojci proizvoda doprinose očuvanju zdravlja digestivnog trakta, odnosno digestivne funkcije.


sastojci:
Sprašeni plod amle Emblica officinalis, sprašeni plod haritaki Terminalia chebula, sprašeni plod bibhitaki Terminalia bererica, kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja: talk.


svojstva:
Drevna mudrost u savremenom pakovanju.


Najznačajnije dobrobiti trifale su:
- Deluje kao antioksidant.
- Pomaže u održavanju pravilnog kretanja creva.
- Jača apetit i varenje.
- Podstiče normalan rad jetre.
- Uklanja telesne toksine i razne naslage (sluz, masnoću, holesterol…)
- Dovodi metabolizam u ravnotežu.


način primene:
Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Preparat nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.


Ne preporučuje se primena proizvoda kod trudnica, dojilja, osoba mlađih od 18 godina, kao i kod osoba preosetljivih na neki od sastojaka. Ukoliko uzimate druge lekove, pre primene ovog proizvoda posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.


pakovanje od 60 kom
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR