• sastojci:
1 šolja celog zrna ovsa odstajalog u vodi par sati, 4 šolje vode, 10 kom badema, 2-3 kašike javorovog sirupa ili meda, 1/2 kašičice cimeta, 1-2 kašike kokosovog ulja po izboru, 200 g voća može i sušeno.
• način pripreme:
Šolju ovsa preliti s 4 šolje vode i kada provri kuvati još 20 minuta na laganoj vatri. Kuvani ovas poklopiti i ostaviti još 10 minuta da zrno dodatno nabubri. Ocediti višak vode, dodati sirup ili med, seckani badem i odabrano voće. Može se jesti toplo ili hladno.
Prijatno!
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.