Sastojci

  • 1 šolja integralnog pirinča
  • 1 šolja ječma (najbolje je ako ste ječam prethodno 6 - 7 sati potopili),
  • 7 šolja vode i voda u kojoj ste potopili ječam
  • 1 traka kombu algi, prženi bademi
Prepare Time od 15 do 30 minuta

•sastav:
1 šolja integralnog pirinča, 1 šolja ječma (najbolje je ako ste ječam prethodno 6 - 7 sati potopili), 7 šolja vode i voda u kojoj ste potopili ječam, 1 traka kombu algi, prženi bademi

•način pripreme:

Stavite sve sastojke u ekspres lonac i poklopite. Kada lonac počne da pipti, smanjite vatru i kuvajte sat vremena na laganoj vatri. Dobro promešajte. Pospite naseckanim pečenim bademima.

Ukoliko više volite slatkast ukus, možete na kraju dodati malo pirinčanog ili ječmenog slada.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.