Kopriva kapi 30 ml

Šifra: 1413002

 

235,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Sinefarm
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 30 ml

Kopriva sadrži različite minerale (Fe, Mg, K, Na, Ca, P), hlorofil, vitamine A i C i biljne hormone. Posebno je značajna za poboljšanje krvne slike (naročito gvožđa), te nakon hemoterapija  i terapija zračenja. Može se koristiti i za negu kose.


•sastojci:
Vodeno-alkoholni ekstrakt lista koprive 1:4 Urticae folium extractum fluidum)*.
*Dnevne potrebe nisu ustavnovljene.

•energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetska vrednost: 1910kJ/456kcal
Ukupni ugljeni hidrati 5.1%, proteini 2.0%, masti 0.5%.

•svojstva:
Kopriva je bogata mineralima, oligoelementima (Na, K, Fe, Mg, Ca, P), vitaminima A, C i E, biljnim hormonima i hlorofilom koji potpomažu u terapiji malokrvnosti i jačanju otpornosti organizma. U listovima se nalaze i supstance koje nadoknađuju odsustvo insulina, tzv. glikokinini: histamin, serotonin i holin. List koprive je diuretik, antihemoragik, antidijabetik. Može se koristiti kod adenoma prostate, a takođe njeno blagotvorno dejstvo se bazira na nadoknadi organizmu neophodnih materija i opštem jačanju organizma.

•način primene:
Uzimati 3 puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično, zadržati kratko u ustima, a zatim ih progutati.
Mere opreza: Dokazana preosetljivost na neku komponentu preparata.
Preparat čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, van domašaja dece.
Pre upotrebe promućkati. Izdaje se bez lekarskog recepta.

•o proizvođaču:
Svi proizvodi Sinefarm su izrađeni po zaštićenoj proizvođačkoj specifikaciji od sirovina najboljeg kvaliteta prema principima dobre proizvođačke prakse.

pakovanje od 30 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR