Zubna pasta White plus - za bele zube 100 ml

Šifra: 1209007

 

505,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Splat
Zemlja porekla: Rusija
Pakovanje: 100 ml

Zaštita gleđi i bezbedno beljenje zuba uz Splat Professional pastu za izbeljivanje zuba: kalijum efikasno smanjuje osetljivost gleđi, soli natrijuma sa Polidonom razlažu zubne naslage. Inovativni, neškodljiv SP White System beli i polira zubnu gleđ. Idealna pasta za pušače i ljubitelje čaja i kafe. Bezbedno posvetljuje zube, čak i osetljive, i štiti gleđ. Ne izaziva preosetljivost. Čestice za poliranje su zaobljene i u kombinaciji sa Polidonom i enzimima papaje primetno bele gleđ. Otklanjaju dentalni plak i na teško dostupnim mestima i čine površinu zuba idealno glatkom.  Prisutni fluoridni joni deluju antikariogeno. Može se koristiti svakodnevno.


•svojstva:
Kalijum efikasno smanjuje osetljivost gleđi, soli natrijuma sa polidonom razlažu zubne naslage. Inovacioni SP White System® beli i polira zubnu gleđ, neškodljiv.


Klinički dokazani efekti: efekat čišćenja 50%; protiv-upalni efekat 26.7%; efekat sprečavanja krvarenja 50.2%; efekat re-mineraliziranja 40%; efekat beljenja 1.5 nijansa za četiri nedelja.
Deca treba da peru zube u prisustvu odraslih, sa količinom paste veličine zrna graška, kako bi smanjila mogućnost gutanja paste.


•aktivni sastojci:
Potassium Nitrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Papain.
Ne sadrži boje, triklosan, hlorheksidin, sastojske životinjskog porekla.

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Nitrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, PEG-8, Calcium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PVP, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Menthol, Papain, Limonene. Fluoride content — 0.1% (1000 ppm). 
Pažnja! Sadrži natrijum fluorid. Sadrži natrijum fluorid. Maseni udeo fluorida 0.1 % (1000ppm).


•o proizvođaču:
SPLAT je ruska firma specijalizovana za proizvodnju i invenciju vrhunskih proizvoda za negu zuba i desni.
"Kada u uno šta stvarate unesete svoju dušu, rezultat je zaista dragocen. Kada verujete da ništa nije nemoguće, i kada i Vaše najsmelije želje počinju da poprimaju oblike shvatate da su se Vaši napori isplatili. Iskreno verujemo da svako može izmeniti svet u budućnosti. Dok stvaramo SPLAT proizvode znamo da će toplina i briga koje u njih ugrađujemo učiniti Vaš dan srećnijim."
Evgenij Demin, gen. direktor frime SPLAT


pakovanje od 100 ml
zemlja porekla: Rusija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.