Trifala čurna 120 g

Šifra: 1435001

 

500,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Goodcare Pharma
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 120 g

Dodatak ishrani, za čišćenje organizma. Trifala je svakako jedna od  najpopularnijih biljnih formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno ojačava organizam. Fiziologija vegetarijanaca ne može da toleriše snažne laksative.  Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

•sastojci:
Amalaki, bibitaki, haritaki.

• svojstva:
Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda koja su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine (tri doše).

Trifala čurna: deluje pozitivno na konstipaciju i lenja creva, čisti i tonira gastro-intestinalni trakt, detoksikuje čitavo telo, poboljšava varenje i upijanje hrane, poboljšava cirkulaciju, smanjuje visok krvni pritisak, korisna je kod poremećaja jetre i žuči, deluje kao ekspektorant i ispravlja divertikulozis, veoma je delotvorna kod ulcerativnog kolitisa i sindroma iritiranih creva, snažno  je protivupalno i antivirusno sredstvo, kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže smanjenju preterane telesne težine.

•o proizvođaču:
Goodcare Pharma je robna marka koju je slavna indijska kompanija Baidijanat osnovala posebno za poslovanje za zapadnim tržištem. Kompanija Shree Baidyanath Ayurved Bhawan dobila je prestižno priznanje “Nagarjuna” za najbolji kvalitet ajurvedskih preparata.
Ovo veliko priznanje generalnom direktoru Baidijanata, gospodinu Shri Ram A. Sharmi, uručila je lično predsednica Indije Smt Pratibha Patil i to sedmog oktobra 2009 u Delhiju. Na ovaj način Baidijanat je potvrdio svoj primat ne samo kao najveći, već sada i kao najkvalitetniji proizvodjač ajurvedskih lekova, dodataka ishrani i sredstava za higijenu.


pakovanje od 120 gr
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR