Jabukovo sirće 1 l

Šifra: 2305002

 

290,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Pčelarska kuća Kovačević
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 l

Eliksir divlje jabuke (od divljih jabuka i livadskog meda) nastaje jedinstvenom tehnologijom koja se bazira na dugotrajnom prirodnom vrenju divljih jabuka poteklih sa ekološki čistih padina planine Jelice. Gotov proizvod, osim meda dodatog u procesu vrenja i bistrenja ne sadrži druge dodatke te predstavlja pravi eliksir divlje jabuke visokog kvaliteta. Koristi se za regulaciju krvnog pritiska, normalizaciju telesne težine, a posebno se preporučuje kao dodatak u ishrani dece, trudnica i sportista.

•način primene:
2 do 3 kašičice eliksira sa kašičicom meda razmutiti u čaši vode i piti 2 do 3 puta dnevno.
Kod visokog krvnog pritiska, depresije i gojaznosti: 3 supene kašike sirćeta od divljih jabuka razblažiti u 2dl vode ili neke druge tečnosti. Ovakav rastvor piti tri puta dnevno, nakon jela.

Kod niskog krvnog pritiska: 1 supenu kašiku sirćeta od divljih jabuka rastvoriti u 2dl vode. Ovakav rastvo piti 3 puta dnevno posle obroka. Kada pritisak počne da se normalizuje potrebno je postepeno povećavati dozu (do 3 supene kašike na 2dl tečnosti). Korišćenjem rastvorenog mineralnog sirćeta 3 puta dnevno, svakog dana tokom 3 nedelje korišćenja potrebno je napraviti pauzu od 1 nedelje, nakon čega treba nastaviti sa primenom sirćeta.

Kod osoba koje sirće od divljih jabuka koriste preventivno: Doza koja se preporučuje je 2dl vode i 2 supene kašike sirćeta, 3 puta dnevno.

Upala krajnika: Nerastvorenim sirćetom od divljih jabuka isperite grlo.

Kožna oboljenja, čirevi, infekcije, perutavi ekcem: Sirće utrljavati na obolelo mesto 3 do 4 puta dnevno. U slučaju problema sa venama – masirati sirćem udove, prema srcu.


Ukoliko se pravilno čuva, ovaj mineralni napitak je nekvarljiv. Pojava taloga i plesni, promena boje ili ukusa, nije znak da je proizvod izgubio svoje lekovito svojstvo. Rok upotrebe je neograničen.


pakovanje od 1 l
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR