Eliksir od šipurka 200 ml

Šifra: 1406003

 

1.248,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Mirotić
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 ml

Vrhunski prirodni proizvod pripremljen od zrelih plodova planinskog šipurka, po originalnoj recepturi koja je očuvala prirodne sastojke i sve elemente koji čine energiju ove moćne biljke. Preporučuje se za sve uzraste kao zaštita od gripa, prehlade i virusnih infekcija; za jačanje nervnog sistema, srčanog mišiča i apetita; pospešuje bolju funkciju želuca, jetre, bubrega.

svojstva:
Receptura koja se koristi za izradu ovog eliksira očuvava prirodne sastojke i sve elemente koji čine energiju ove moćne biljke. Šipurak je divlje voće najbogatije vitaminom C, neophodnim za rad i normalnu funkciju svih organa. Preporučuje se: za sve uzraste kao zaštita od gripa, prehlade i ostalih virusnih infekcija.
Pospešuje bolju funkciju želuca, jetre i bubrega. Šipurak sadrži vitamine: C, B1, B2, B6, E, K, P, PP, provitamin A...
Preporučuje se za sve uzraste kao zaštita od gripa, prehlade i virusnih infekcija; za jačanje nervnog sistema, srčanog mišiča i apetita; pospešuje bolju funkciju želuca, jetre, bubrega.

način pripreme:
Za odrasle 1-2 supene kašike.
Za decu 1-2 kafene kašike.
Piti na prazan stomak pre jela
Pre upotrebe promućkati. Držati u frižideru.


pakovanje od 200 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR