Švedska gorčica - eliksir 250 ml

Šifra: 1432004

 

850,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Medica Vita
Zemlja porekla:
Pakovanje: 250 ml

Mešavina tečnih ekstrakata različitih biljaka, opšti tonik za održavanje dobrog stanja i zdravlja.

•sastojci:
Koren belog sleza, ljuska gorke pomorandže, rizom iđirota, koren lincure, koren omana, list mente, koren macine trave, rizom srčenjaka, kora krušine, list sene, hajdučka trava, biljka gorčika, biljka kantariona, majkina dušica, podubica, cvet kamilice, list matičnjaka, rizom pirevine, kičica, list žalfije, aloa.
Sadržaj alkohola: 39.1 %

svojstva:
Švedska gorčica je potpuno prirodni proizvod na bazi fizioloških svojstava aktivnih principa iz odabranog bilja, kao i odabranog začinskog bilja. Aktivni principi intenziviraju metaboličke procese čime se pospešuje apetit, a pogoduju i urednom varenju. Učestvuju u detoksikaciji organizma i time stvaraju preduslove za uspostavljanje i održavanje odbrambenih sposobnosti organizma.
Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti.

način upotrebe:
Jednu kafenu kašiku biljnog instant-čaja (oko 8 ml) rastvoriti u čaši vode, soka ili biljnog čaja.
Način upotrebe: Preporučuje se da se napitak uzima dva do tri puta u toku dana, pola sata nakon glavnih obroka.
Mere opreza: Proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama i dojiljama. Korisnici pod terapijom potrebno je da konsultuju svoje lekare.


pakovanje od 250 ml

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR