Ulje crnog bibera 10 ml

Šifra: 1414010

 

1.431,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Probotanic
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 10 ml

Vrhunsko ulje crnog bibera. 100 % prirodno i čisto.

• svojstva:
Eterično ulje crnog bibera (Piper nigrum) ima oštar, jasan miris koji umiruje i podiže energiju. Podržava funkciju organa za varenje a zbog svojstva zagrevanja, koristi se za ublažavanje bolova i grčeva u mišićima.

    Smanjuje bol u mišićima i koštano – zglobnom sistemu
    Snažno analgetsko i protivupalno dejstvo
    Povećava pokretljivost zglobova i mišića, neutrališe ukočenost, utrnulost
    Poboljšava perifernu cirkulaciju
    Ublažava grčeve i umor nakon sportskih treninga
    Podržava sistem organa za varenje, reguliše probavu
    Smanjuje grčeve, nadutost, ubrzava varenje
    Otklanja mentalni umor i gubitak apetita, stimuliše potenciju
    Redukuje mučninu i povraćanje, pogodno za bolest putovanja
    Pomaže u odvikavanju od pušenja

Otklonite bol na prirodan način:
Da li tražite sredstvo za ublažavanje reumatskih bolova ali ste umorni od česte upotrebe analgetika i opasnosti od neželjenih efekata ? Istraživanja su pokazala da neki od najboljih lekova protiv bolova na tržištu imaju ozbiljne sporedne efekte ako se ne uzimaju na pravi način. Neki od neželjenih efekata mogu da uključuju oštećenje jetre ili unutrašnje krvarenje ako se koriste duži vremenski period. Probotanic  ulje crnog bibera  je 100 % prirodni proizvod. Aktivni sastojci etarskog ulja crnog bibera deluju protivzapaljenski, analgetski, ubrzavaju cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu primene. Pokazao je izuzetna svojstva i namenjen je za lokalnu upotrebu kod lumbaga, išijasa, reumatizma zglobova i ostalih neuritisa. Veoma se uspešno koristi i kod sportskih povreda.
Začinite zdravlje uljem crnog bibera

Lekovita svojstva crnog bibera (Piper Nigrum) su mnogostruka. Poznat je još od davnina u tradicionalnoj indijskoj, kineskoj i ajuverdskoj medicini a opisan je i u mnogim farmakopejama kao sastojak različitih pripravaka. Kao veoma važan i skupocen začin, bio je poznat Grcima i Rimljanima dok su u srednjem veku njime palaćani porez i ostali nameti, odakle i potiče izraz „ papreno skup “. Ulje crnog bibera ima snažno termičko dejstvo. Ublažava bol u mišićima uključujući i sve druge bolove povezane sa reumatizmom. Jedinjenje piperin koje se nalazi u eteričnom ulju crnog bibera, odgovorno je za njegovo analgetsko dejstvo. To je prirodni neutralizator bola koji prodire duboko u mišićei zglobove, smanjuje nagomilavanje produkata zapaljenja  i stimuliše oslobađanje toksina iz mišića u krvotok. Toksini se zatim brže izbacuju iz organizma jer ulje crnog bibera simuliše cirkulaciju i rad bubrega.


pakovanje od 10 ml
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.