Ulje od divlje žalfije 20 ml

Šifra: 1212021

 

1.420,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Probotanic
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 20 ml

Premium ulje divlje žalfije. Preporučuje se u slučaju depresije, nervoze, nesanice, anksioznosti i stomačnih tegoba. 100 % prirodno i čisto.

• svojstva:
U srednjem veku Salvia sclarea bila je poznata kao „Oculus Cristi“ tj. „Hristovo oko“ i bila je visoko cenjena medicinska biljka. Ulje divlje žalfije dobija se ekstrakcijom Salvia sclarea iz Labiatae familije u narodu poznate kao Clary - čisto kao oko. Providno do sivkasto žuto, esencijalno ulje divlje žalfije ima slatkast, koštunjav miris. Dobija se destilacijom na pari iz latica i lišća. Divlja žalfija raste na jugu Evrope.

Ulje od divlje žalfije sadrži oko 50% Omega 3 tip ALA nezasićenih masnih kiselina i 50% drugih sastojaka, uključujući sve oblike vitamina A, kao i sve oblike vitamina B, što takođe uključuje i Q10. Ovo ulje je antibakterijsko, antiupalno i antioksidans.

Ulje divlje žalfije (Salvia sclarea):
• pozitivno deluje na probleme depresije, nervoze, postnatalne depresije, anksioznih stanja
• poboljšava raspoloženje, vraća osećaj zadovoljstva
• korisno protiv stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija
• redukuje glavobolje i vrtoglavice
• antispazmodičnom aktivnošću otklanja bolne grčeve u ledjima
• deluje analgetički i relaksatorno na mišiće

Ulje divlje žalfije je veoma korisno za nervni sistem, naročito u slučajevima depresije, stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija. Dobar je tonik za bolne cikluse kod žena redukujući osećaj toplote, iritacije, glavobolje i vrtoglavice. Smanjuje bol u mišićima, reguliše digestivne probleme, probleme sa bubrezima itd. Najveća doborobit ovog ulja leži u njegovoj sposobnosti da umiri i poboljša raspoloženje. 

pakovanje od 20 ml
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.