Ulje za detoksikaciju 100 ml

Šifra: 1205020

 

365,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Shenemil
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 100 ml

Ulje sadrži spektar esencijalnih masnih kiselina pre svega omega 3, zatim fitosterole, antocijane, piknogenole, vitamin E, beta karoten.


•sastojci:
Uljni ekstrakt sušene šargarepe, sušene bundeve, semena bundeve, peršuna, semena grožđa, šipurka i dr. Uljni ekstrakt sadrži vitamin E, karotin, piknogenole (ultraantioksidanse), fitosterole, bioflavonoide, esencijalne masne kiseline, kao i antocijane.


•način primene:
Jednu kafenu kašičicu ulja pomešati sa probiotičkim jogurtom vitaminom C i salatom  od povrća ili voća i pojesti posle pijenja gline.

•o proizvođaču:
Shenemil je privatna firma bazirana na porodičnoj tradiciji. Proizvodnja kozmetičkih i nutritivnih proizvoda su osnovna delatnost kojom se Shenemil uspešno bavi dugi niz godina. Svi proizvodi nastali su po tehnologiji Prof.dr. Staniše Stojiljkovića redovnog profesora na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu i predavača u oblasti Ekologija organizma u okviru Alternativne medicine.

pakovanje od 100 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR