Aloe vera gel 1 l

Šifra: 1427025

 

3.950,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Forever Living Products
Zemlja porekla: Poljska
Pakovanje: 1 l

Aloe vera, kako je priroda namenila. Zamislite da rasečete list aloje i da konzumirate gel direktno iz biljke. Forever Aloe Vera Gel je nešto najbliže originalu!


• sastojci:
Stabiliz.gel iz unutrašnjeg dela listova aloje (EloearborescensMill.) 99.7 %, L-askorbinska kiselina antioksidans (askorbinska kiselina), regulator kiselosti (limunska kiselina)


energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 12.9kJ/3.1kcal
Proteini 0.10, ugljeni hidrati 0.60, masti <0.10 g, od toga zasićene masne kiseline <0.10 g, šećer 0.48, vitamin C 60.73 mg, sadržaj soli <0.10, sadržaj dijetetskih vlakana 0.12.


Energetske i nutritivne vrednosti (120 ml):
Energetske vrednosti 15.5kJ/3.7kcal
Proteini 0.12, ugljeni hidrati 0.72, masti <0.12 g, od toga zasićene masne kiseline <0.12 g, šećer 0.58, vitamin C 72.88 mg, sadržaj soli <0.12, sadržaj dijetetskih vlakana 0.14.


Aktivni sastojci 120 ml % NRV
Aloe vera gel 119.6 ml
Vitamin C 72.88 mg, 91.30
*nutritivne referentne vrednosti za odrasle.


svojstva:
99.7% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
Bez dodatih konzervansa
Pomaže zdravoj probavi
Podstiče zdravlje imunog sistema
Podstiče bolju apsorpciju hranljivih materija
Pomaže održavanje prirodnog energetskog nivoa


Aloja (aloe vera) poseduje sastojke za prirodno čišćenje organizma koji pomažu sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane koju unesemo u organizam u krvotok, a u isto vreme podstiče i razvoj dobrih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan, i ostali hranljivi sastojci aloje podstiču imuni sistem. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih markera koje koristi IASC za označavanje kvaliteta aloe vere i Forever Aloe Vera Gel® ima skoro dvostruko veću količinu potrebnu za sertifikaciju!


Forever Aloe Vera Gel je aseptično obrađen što omogućava da u formuli ne bude konzervansa i da se pohvali neverovatnim sadržajem 99.7% čistog gela iz unutrašnjosti lista aloje. Pakovan u Tetra Pak pakovanju od materijala koji se 100% mogu reciklirati, Forever Aloe Vera Gel pruža mogućnost da uživate u svežem ukusu nerazblaženog gela iz aloje sa svim moćnim svojstvima aloje, baš kako je priroda namenila.


pakovanje od 1 l
proizvođač: Poljska
uvezeno iz: Holandija


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.